Dny Marianne 2017

září 07, 2017

Ženy, dámy, slečny...


Už jen pár dní nám zbývá do začátku jedné z nejlepších a nejžádanějších nákupních akcí roku.
Jsou tu DNY MARIANNE 15 - 17.9.. A já už začínám být nervózní 😌. Opět si užijeme tři nákupní dny plné slev a dárků. Co si domů odnesete záleží jen na Vás a proto si pořiďte svou Marianne, nebo Marianne bydlení co nejdříve.
Letos ovšem pořadatel nabízí jednu novinku. Pokud si zářijové číslo s kupóny nestihnete zakoupit, můžete tak udělat i během nákupního dne přes aplikaci, která Vám za 110,- nahraje slevy přímo do telefonu (pokud máte Android, nebo iOS). Navíc můžete soutěžit o Samsung Galaxy S8. Já ovšem zůstávám u staré, dobré, papírové verze, kde najdeme mimo spousty zajímavých článků i několik vzorečků.

Tentokrát na nás čeká kolem 600 výhodných nabídek kamenných obchodů i eshopů. Velkým sponzorem je opět KB, s jejichž kartou ušetříte ještě více peněz.

Pro pilné včelky co budou celý den na nohou, je tu relaxační zóna v podobě Marianne lounge, kterou naleznete nejen v Praze, ale taky Ostravě, Brně, HK a Zlíně. Najdete zde například prezentaci Nespressa, Baileys a z kosmetiky Yves Rocher. Za pět účtenek na nás bude opět čekat dárek, tentokrát kosmetický organizér, či deštník. Pro nás Pražské, je tu i doprovodný program v OC Černý most v podobě nejen líčení a hairstylingu, ale i shopping asistentů, nebo odvozu nákupu až k Vám domů! Už se těšíte?

Marianne časopis, marianne kupóny





You Might Also Like

2 komentářů

  1. Už se těším. Konečně vyjedeme do PRAHY! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, nákupní šílenství je konečně tady :-) Přeji šťastnou cestu ;-)

      Vymazat

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate