Nejbližší akce v Praze

srpna 01, 2017

Kam v praze, reporty z prahy, kde co v praze,kam v praze, piknik, dyzajn market, perseidy, relax Krásný den všem. 😊

V nejbližších dnech nás čeká několik zajímavých akcí v Praze a já bych Vás ráda na některé z nich pozvala.

NÁZEV AKCE: Piknik rádia CITY
KDE: Park Grébovka
KDY: 2.8. 2017 od 15.00

Rádio City láká své posluchače na zajímavou akci v centru Prahy. Přijďte si odpočinout u výborného jídla a ještě lepšího pití. Přímo na místě zahraje třeba Xindl X.

S sebou stačí vzít deku a dobrou náladu.. Vstupné je zdarma. Vzhledem k zítřejšímu teplému počasí bych doporučila přidat do kabelky vějířek. Trochu Vám uleví a budete u toho pěkně vypadat 😋.. Nezadaným dámám se třeba zadaří, protože dobré jídlo nás spojuje 😄

NÁZEV AKCE: Dyzajn Market
KDE: Náměstí Václava Havla
KDY: 5 - 6.8.  od 10.00 - 20.00

Poznáte plno zajímavých lidí z řad umělců, výtvarníků, designérů.. Nejen z Čech a Moravy, ale taky Německa, Polska, Maďarska, Slovenska, nebo Ukrajiny. Je libo šperky, kabelky, nebo třeba dekorace? Tak tady si budete připadat jako v ráji. Součástí akce jsou doplňkové workshopy i třeba dětský koutek.Výhoda? Vítáni jsou pejsci a vstup je zdarma. Tak si přijďte užít skvělý den nejen s nimi, ale celou rodinou, či přáteli.. 


NÁZEV AKCE: Perseidy 
KDE: Celá ČR
KDY: 12.8. od 20.00 - 05.00

Poslední mnou doporučovaná akce už nemá místo konání a je trochu jiného charakteru. Tyto úžasné meteorologické roje můžete pozorovat jak ze své terasy spolu s vínkem, tak i z přírody kde si natáhnete deku, vezmete svou drahou polovičku a můžete pozorovat krásu oblohy. Zkuste zajet někam dál od ruchu města, kde Vás nebudou rušit světla z metropole a všechny jevy pro Vás budou lépe viditelné. 
Zvolněte a nenechte si tuto parádu ujít, přecejen není k vidění každý den..

Užijte si akce naplno a pokud víte o jiné zajímavé, ráda ji přidám. Za každý report od Vás budu moc ráda, takže čaute holky.✋




You Might Also Like

0 komentářů

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate