Filmy léto 2017, recenze a pozvánky

července 31, 2017

Zdravím všechny,


dnes bych chtěla napsat pár řádků o filmech letošního léta. Z pěti mnou navštívených filmů (různých žánrů) jsem vybrala tyto:

Začněme parádním akčňákem s názvem 
Baby Driver, který se bude líbit nejen Vám, ale i Vaší drahé polovičce.
Automobilové honičky, sarkasmus, vnitřní rozpor osobnosti hlavního hrdiny. To vše plus náboj plný
energie Ansela Elgorta alias "Babyho" Vás bude bavit. Poslechnete si pár
příjemných songů a pořád budete čekat, jak to s těma padouchama vlastně dopadne.. 
Láska, akce, vtip. Dámy jistě ocení i příjemný
vzhled hlavního hrdiny.. 

5/5* bez rozmýšlení..
Baby-driver, Baby, Ansel-Ergolt, kino, léto, řidič, vtip




Já, padouch 3


Já-padouch, Já-padouch 3, despicable-me, mimoňi, mimoň, Gru
Taky máte rádi mimoně? Třetí pokračování komediálního animáku Vás zavede do země plné vepřů (ano opravdu vepřů)😆, kde má své sídlo bratr našeho (teď již bývalého) padoucha Grua. Tam se vydá i Gruova rodinka včetně dvou věrných mimoňů..
Co se bude dít a proti komu vlastně budeme v tomto díle bojovat, Vám neprozradím. 
Za mě ovšem nejslabší  díl celé série. Vypadá to, že byl film poprvé věnován spíše dětem než dospělým, což ovšem oceníte jedině jako mamina s dětmi.  Největší zklamání je absence vtipu, celkově nezajímavá zápletka a tak trochu stupidita hlavního záporáka..

Film hodnotím pouze 2/5*


Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Piráti-z-karibiku-3, Piráti-z-karibiku-Salazarova-pomsta, Johny-Deep, Jack-SparrowDalší díl pirátského fantasy akčňáku opět láká na hlavní postavu Johnyho Deepa. Ten Vás ani tentokrát nezklame a budete se bavit. Mladému Henrymu, synovy již známých postav, Willa a Elizabeth, nezbývá, než spojit síly s Jackem a hledat tzv. trojzubec. Nejen jako zbraň proti armádě mrtvých pirátů v čele s kapitánem Salazarem, ale taky aby vysvobodili Willa ze zakletí.
Hvězdné obsazení, hlášky Jacka Sparrowa, poměrně svižné tempo a opravdu skvělé efekty. To vše ve skvěle investovaných 180 minutách času. A jako bonus příjemná a ponurá atmosféra ďáblova trojúhelníku.

Hodnotím velice kladně, stejný dojem na mě udělal jen první díl (Prokletí Černé perly). 5/5*



JEŠTĚ PÁR TYPŮ NA FILMY CO NÁS TEPRVE ČEKAJÍ :

Kingsman: Zlatý kruh 

Vzhledem k prvnímu dílu čekám spoustu zábavy a pokračující skvělé obsazení v čele s Colinem Firthem. (Taky ho milujete už od prvních dílů deníku Bridget Jones? ) Nyní můžete očekávat i Channinga Tatuma...



Annabelle 2 Zrození zla 

Pokus se rády bojíte, tak to vypadá na další parádní horor, kde se o Váš strach postará děsivá panenka. Možná se i dozvíme, jak to všechno začalo... Za zmínku stojí i horor TO, kde bude ve tmě na malé děti číhat vraždící klaun.




Jumanji: Vítejte v džungli

Tady se nám "The Rock" (Dwayne Johnson), pokusí představit novou verzi filmu Jumanji z roku 1995. Nebude se tu ovšem hrát desková hra, ale videohra. Jestli se tahle předělávka tvůrcům povedla se teprve dozvíme. Já se na ni určitě ráda podívám a nechám se překvapit.




Pokud se do kina vydáte a dáte mi vědět jak se Vám vše líbilo a nebo nelíbilo, budu moc ráda. Snad Vám moje typy pomohly v rozhodování.

Přeji pěknou podívanou Janina






You Might Also Like

0 komentářů

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate