Recenze: Pleťové masky Jeu´Demeure

dubna 05, 2018

O značce Jeu´Demeure

S potěšením Vám oznamuji, že má první recenze kosmetických masek patří nové značce Jeu'Demeure. Pochází z inovativní korejské laboratoře, jejíž technologie jsou šetrné k životnímu prostředí. Pracují na bázi peptidů, které nám pomáhají řešit nedokonalosti pleti. Navíc jsou tělu vlastní, takže si nemusíte představovat kdo ví jakou chemii...
Masky jsou vyrobeny z materiálu Cupra. Ten je přilnavý k pokožce a záhybům kůže a také je jeho zajímavostí, že se používá například při výrobě luxusního spodního prádla...

Ačkoliv je doporučená maloobchodní cena 1ks/99 Kč, je momentálně k dostátní za skvělou cenu 79 Kč/ks při odběru jednoho balení (10 KS). Při větším odběru 3 a více balení je pak cena 63 Kč za kus.
Více na webu www.nadherna-plet.cz 
Pokračovat ve čtení...

Aplikace

Na testování jsem dostala balíček čtyř druhů pleťových masek.
(Výhodou je, že si můžete vybrat zda chcete chladivý efekt aplikace, nebo si masku v teplé vodě předpřipravit jako hřejivou, či na pokojovou teplotu...) Doba aplikace je cca 30 minut. Nakonec opláchnete.
TIP: Ráda bych zmínila, že jsou masky poměrně dost nasáklé a plné tekutiny. Ta Vám ještě zbyde v obalu. Tak jsem ji použila na krk a dekolt.To je velké plus, nemyslíte?

Testování

Má pleť je mladistvá a téměř bezchybná, proto bylo třeba si všímat každého detailu. Ráda bych také dodala, že mezi jednotlivým testování byl vždy minimálně týden a brala jsem v potaz i hormonální změny. 

Aqua (Hydratační maska)
Hlavní složkou je kyselina hyaluronová, beta-glukan a aminokyseliny (intenzivní péče a vlhkost suché pokožce) Xylitylglucoside uzamyká přirozenou hydrataci pro rychlejší samoobnovování a regeneraci
Výsledek - pleť je pevnější, vypjatější a druhý den se objevilo pár pupínků (což je plus, protože se pleť hloubkově čistí)


Balancing (Balanční maska)
Hlavní složkou je unikátní komplex 3 peptidů.
Zajišťuje rovnováhu mastnoty a vlhkosti. Poskytuje vypnutou, zdravou a hladkou pleť.
Výsledek -  tato maska mi vyhovovala asi nejméně, těžko říci, zda je to nevhodností použití na mladou pleť, nebo třeba, že je smíšená? Těžko říct. Po pár hodinách jsem našla v oblasti pod očima a na čele menší drsné plochy a druhý den vyrašilo i pár pupínků. Za to příjemně "pudrově" voní...


Refresh (Obnovující maska) 
Navrací energii bledé pleti a rozjasňuje pokožku. Hlavní složky masky jsou Gluthation (známý z použití v injekcích krásy) + borůvkový extrakt  + Niacinamid (posiluje obranu pokožky, zabraňuje vysoušení a zpomaluje stárnutí)
Výsledek - pleť je lehce vypnutá, svěží a jemnější na dotek. Bylo mi dokonce řečeno, že má lepší barvu

Soothing (zklidňující mska)
Zklidňuje podrážděnou pokožku různými vnějšími faktory a činí ji pružnější. Hlavní složkou je kyselina hyaluronová (hydratuje a vypíná), Beta-glukan (regeneruje a podporuje tvorbu kolagenu) a zklidňující komplex triple M - kosatec florentský, koniklec korejský, pepř sečuánský
Výsledek - pleť je více hydratovaná, pružnější a zarudlá místa spolu s jedním pupínkem zmizela.


Celkové hodnocení
Jednotlivé hodnocení je, jak už jste si všimli, popsané ve výsledku u každé masky. Dle mého si každý musí najít vhodnou masku, takovou, která Vám přesně sedne. Já určitě vím, že NE bych řekla balanční masce a naopak ANO masce zklidňující. Obecně mě testování bavilo, bylo jak voňavé, tak zkrášlující a tak trochu zábavné. Pokud maskám holdujete, radím jít do testovacího balíčku.

A jedna fotka z testování pro pobavení v plátýnkové masce :-) Máte zkušenosti se značkou Jeu´Demeure, nebo máte jiné favority?


You Might Also Like

20 komentářů

  1. S touto značkou zkušenost nemám, ale už jsem na tyto masky četla dost recenzí. Líbí se mi, ale odrazuje mě, že jsou plátýnkové. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem něco málo četla, ale znáš to, dokud to nevyzkoušíš, tak to nemůžeš posoudit :-)

      Vymazat
  2. O týchto maskách som už veľa citala A vyzerajú naozaj Super:)

    OdpovědětVymazat
  3. Plátýnkové masky mám ráda, mrknu na ně:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Masky mají krásné balení :) já ráda používám plátýnkové, ale poslední dobou mám raději balení na více použití :). Ale s totou značkou nemám žádné zkušenosti :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že v maskách zas takovou zálibu nemám, ale ty plátýnkové mi nevadí :-)

      Vymazat
  5. Vypadá vážně moc zajímavě, já mám pár Balea masek..ale spíše teď používám od Freemana. A na bradě mi po včerejší aplikaci vyrašily 2 pupínky :D to jsem teda pochopila, že je to dobře, že se tak pleť čistí?? :) jak jsi na to přišla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, pokud dodáš pleti hodně "zdraví" najednou, popřípadě se hloubkově čistí tak se můžou pupínky, nebo jiné neduhy objevit (a nemusí to být vůbec hezké). Pokud budeš používat déle tak si na to pokožka zvykne ;-)

      Vymazat
  6. S plátýnkovýma maskama je to velká zábava, já za poslední dobu zkoušela 2 varianty od Garnieru, které jsem si koupila v Německu, zde je zatím neprodávají. Je to pro mě skvělý relax a navíc jen nasadím, ležím a pak masku sundám. Masky mě jednoznačně hned zaujaly svým veselým obalem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbil Design a hlavně, že se nemusím se vším patlat ručně :-) Jak ti zabraly Garnierky? :-)

      Vymazat
  7. Také jsem tyto masky měla a nejvíce mi seděla Aqua :-) celkově po těch plátýnkových sahám nejčastěji. Nemusí se nic smývat a je to hodně jednoduché :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím :-) Já byla spokojená s uklidňující maskou :-)

      Vymazat
  8. Už som ich videla na viacerých blogov, ale skúsenosť so žiadnou nemám :) Avšak tvojou recenziou si ma navnadila na to, aby som aspoň nejakú z nich vyskúšala, ďakujem za tipy

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já děkuji za poklonu mé recenzi :-D Bude super, když ti nějaké sedne ;-)

      Vymazat
  9. Masky jsem také měla na testování a naprostá spokojenost!! :) Dle mého něco takového u nás na trhu chybělo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Masky neznám, ale vypadají teda suprově! Už jen ty obaly se mi moc líbí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate