Motýlek pro pejska? Jedině od Funky Dog

února 12, 2018

Dlouho jsem přemýšlela nad projektem, který vám představím. Něco nevšedního, zajímavého a hlavně "zvířátkového". Po dlouhém uvažování a brouzdání internetem moje hledání finišovalo. Našla jsem projekt FUNKY DOG.

motýlek_pro_psa, červený_motýlek

Co je FUNKY DOG? 

Příběh odstartoval nápadem Katky, mladé a kreativní slečny, jejíž čtyřnohý miláček "Kadlo" je dnes díky ní velkou celebritou. Určitě už jste ho někde v médiích viděli. Fešák s červeným motýlkem, trošku Bígl, trošku jezevčík, prostě Voříšek jak má být :-). Díky němu totiž vznikl nápad ozdobit pejsky - a to všechny.
 Elegantní a fešný motýlek.
Touto ozdobou odstartovala nová éra zvířecí módy nejen na Slovensku a u nás, ale v dnešní době už i v Rakousku, Německu a dokonce v Kanadě! Mimo to můžete zakoupit i šátky, nebo třeba oblečky. Nabídka se stále rozrůstá. A to nejlepší nakonec? Katka chtěla pomáhat zvířátkům. Těm bez domova, bez svého pána, kteří na lásku teprve čekají a část ze získaných peněz věnovat právě jim. A je tomu tak, téměř 30% z ceny se poctivě rozděluje mezi útulky, nebo jiné organizace věnující se pomoci zvířatům. Každý psík, který hrdě svůj motýlek nosí, ukazuje, že pomáhá kamarádům v útulcích. Momentálně se podařilo přerozdělit více jak 700 tisíc korun!
Bát se nemusíte ani pokud je Váš parťák kočičí, nabídka výrobků je tu samozřejmě i pro Vás.

elegán, stylová_moda_pro_psy

K JAKÝM PŘÍLEŽITOSTEM UDĚLAT Z VAŠEHO MILÁČKA ELEGÁNA?


Motýlka může hafan samozřejmě nosit kamkoliv a pořád, ale bylo by tu i pár tipů na akce, kde se bez něj vyloženě neobejde. Kam je nutné se vydat v elegantním módu?

Svatba

Každý milovník zvířat chce mít ve svůj "Velký den" vedle sebe i svou rodinu za kterou zcela jistě považuje i svého mazlíčka. Co je romantičtější, než když Vám prstýnky donese právě on? Nejen, že budete mít radost, že i on s Vámi oslavuje, sdílí Vaši radost, ale bude se i skvěle vyjímat na svatebních fotografiích, které Vám třeba za pár desítek let společné chvíle připomenou...

Oslavy, párty

Další ideální příležitostí kam můžete společně vyrazit je párty s přáteli, nebo rodinou. K narozeninové čepce je motýlek perfektním doplňkem nemyslíte? :-) Taky je možné vyměnit motýlek za šátek, který může působit uvolněnějším dojmem.

Psí srazy, společné venčení

Konečně je víkend a Váš mazlíček už se nemůže dočkat společné procházky, třeba zrovna narazí na tu pohlednou pudlici, která bydlí o blok dál. Fešákem přeci může být jednoduše. Nasadíte motýlek, třeba ve stejné barvě jako některý z doplňků ve Vašem outfitu a blýsknete se oba! (Třeba i páníček rád poklábosí s nějakou milou venčitelkou :-) )

Jdete navštívit "psí kámoše"

Tak tady není nic jednoduššího, než nasadit šátek a vyrazit do víru města! Taky Váš pejsek začne skákat a vyvádět jak se zmíníte, že dnes navštívíte kamaráda Endyho, při návštěvě Vašich známých?Třeba se jim nová móda bude natolik líbit, že si šátek pořídí také a bude z nich nerozlučná dvojka!


LÁKÁ VÁS STYLOVÁ MÓDA OD FUNKY DOG A RÁDI BYSTE NĚJAKÝ TEN KOUSEK PRO VAŠEHO PARŤÁKA? MŮŽETE JE ZAKOUPIT ZDE, NEBO JIŽ ZA PÁR DNÍ JEJ VYHRÁT V BLÍŽÍCÍ SE SOUTĚŽI S DÁRKY OD FUNKY DOG!

You Might Also Like

34 komentářů

  1. Jeee, ty motýlky jsou nádherné. Já kdysi měla obojek se šátkem a vypadalo to fakt skvěle. Jinak oblečky nějaké koupené máme a hrozně se mi to líbí a co mě těší ještě více je, že se na obleček těší i psík. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak si o nějakého motýlka nezapomeň zasoutěžit! Velká akce ve spolupráci s Funky Dog vypukne už za pár dní ♥ I u nás se vždy nosil šátek, takže náš Endy měl s motýlkem premiéru :-)

      Vymazat
  2. Love your post dear ♥
    If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je krásné :) autorka si určitě zaslouží velké uznání, že skoro třetinu ceny dává na pomoc do útulků :) Krásný čin :) Já pejska nemám, ale naši si možná pořizovat budou. U nás by byl chudák, jsme věčně pryč :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřekla bych to lépe, Kačka má i mé velké uznání. My teda pejska plánujeme dlouhodobě, ale zatím to taky nejde, máme špatnou pracovní dobu a neměl by kdo venčit. Každopádně věřím, že přijde čas a i my se konečně ujmeme nějakých smutných psích očí z útulku...

      Vymazat
  4. to by se libilo moji mamce :D ta ma moc ráda kdyz muze naseho jorksira obleknout stylove a dobre :D nerikam ze mu navlika nejaky oblecky, spis na zimu nejaky bundičky a mikinky :D ale tohle by mu taky seklo ne ze ne :) rozhodne zajimavy napad :) takove projekty jsou super vec :) a pokud jdou vytěžky na utulky ? co dodat. :) rozhodne projekt co ma smysl, velky smysl. utulky jsou priserna vec, i kdyz pejskum pomahaji ale je mi lito kazdeho smutneho ktery se tam dostane, ale mnozirny to je peklo. jaspon ze tu jsou utulky a pomahaji a lide co pomahaji utulkum, klobouk dolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru tak to je super, yorsšírci jsou pro tu módu jak stvoření :-) Nezapomen si pro mamku o jeden zasoutěžit, zachvíli je tady soutěž!

      Vymazat
  5. Jako motýlek pro pejska je to vážně moc pěkný, já sice pejska nemám. Ale kdybych ho časem měla určitě mu pořídím i motýlka aby z něj byl i trošku elegán.
    Tomuto pejskovi to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, každej malej elegán musí mít motýlka, anebo aspon šátek :-) No nejsou boží? Vyřídím pozdrav našemu modelovi Endymu :-) Děkujeme

      Vymazat
  6. Hrozně se mi líbí, když mají pejsci na svatbách motýlky! :D Je to boží. Ne každý pes tohle rád nosí. Ten náš to moc nemusí :D Snese akorát tak obleček, když je venku zima.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, jak říkáš, je to boží :-D a musím říct, že ten náš ani neví, že ho nosí :-)

      Vymazat
  7. Proboha, to je strašně rozkošné :D ♥

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. To je moc krásný nápad a pejskovi to moc sluší :) To určitě musí každý kolemjdoucí koukat, co to jde za fešáka :)
    Petra z blogu mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš pravdu, koukají nejen kolemjdoucí, ale i fenky :-D

      Vymazat
  9. Tak to je krásný motýlek! My máme fenku a teď jsem jí objednala obojek s mašličkou z kůže, tak jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, tak to taky zní skvěle! Doufám, že postneš fotku :-)

      Vymazat
  10. Musím říct, že ač psy a hlavně toho našeho miluji, je to pes a ne módní doplněk. Proto moc nejsem pro všechny ty ozdůbky a oblečky... Ale musím říct, že pejskovi na fotkách nesmírně sluší a autorka má můj obdiv (za šikovnost i dobré srdce)
    Janino, měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já doufám, že motýlek je taková malá nenásilná forma ozdoby, kterou navíc tvůj chlupáč říká: "pomáhám kámošům v útulku a jsem fešák" takže za mě ANO motýlkům i šátkům :-) Děkuju za komentář a chvále se dostane určitě i k majitelce projektu ;-)

      Vymazat
  11. Doplnky pre psíka sú veľmi zlaté, motýlik je fajn, aj šatka znie dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy se hodí spíš šátek, také mám v plánu nějaký pořídit, at máme s čím střídat :-)

      Vymazat
  12. Rozhodně super nápad a vůbec jsem netušila, že něco takového je! :) A přemýšlím, že jednoho pořídím svému pejskovi, tak na to mrknu .)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, dnes konečně vypukne soutěž, třeba se usměje štěstí zrovna na tebe, tak nezapomeň soutěžit!

      Vymazat
  13. Psí gentleman, netušila som, že niečo také je. Pekné dni prajem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že píšu o něčem "novém", co může chlupáčům pomoct :-)

      Vymazat
  14. Ten je teda naozaj elegantný pristane mu to je fešák♥ na mojej jorkšírici si to neviem ani predstaviť predsa to inak ukaže na takomto veľkom hafanovi:)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate