Otevření nového (většího) OC Chodov

října 12, 2017

Dnešní den jsem věnovala návštěvě "nového" centra Chodov.
Pro nové členy věrnostního programu si centrum připravilo dárečky v podobě malých čokoládiček, OC magazín  a selfie tyč.
Pro všechny návštěvníky byla k dostání šeková knížka s kupóny téměř do všech obchodů, někde na Vás čekala sleva, někde dárek k nákupu. Několik obchodů se dnes otevřelo poprvé a své návštěvníky lákalo na sklenku šampaňského, muffiny, nebo balónky pro děti.
Celé centrum je opravdu velké, takže pokud jste předtím všude trefili, věřte, že teď bude problémem najít to Vaše parkoviště, nebo ten Váš vchod do metra...
OC slavnostně otevřel starosta spolu s Leošem Marešem s účastí dalších celebrit...


Mé dojmy z návštěvy

  • Nejmilejší hosteska byla jednoznačně v Peek & Cloppenburg, která Vám věnovala nejen svůj úsměv, ale i lahvičku Prosseca, nebo vody na uvítanou.
  • Za zmínku stojí i nová prodejna Yankee Candle, s nádhernou výzdobou, obrovským množstvím svíček a milou obsluhou.
  • Ráda bych zmínila i zajímavé dekorace z živých květin v celém centru, ať už zavěšené, nebo naaranžované do obrazů.
  • Velká poklona patří prodavačkám z drogerie DM, (která nabízí slevu 20% na celý nákup i  s jeho vložením do tašek) protože obrovské fronty odbavovaly s velkou rychlostí a měly stále úsměv na rtech a obrovské fronty odbavovaly s velkou rychlostí.
  • Luxor nabízí oázu klidu uprostřed knižních regálů, kde máte nově možnost usednout do pohodlných křesílek, hned vedle kávového baru. Pokud nakoupíte nad 500,- kávičku dostanete zdarma.
otevření_OC_Chodov, hosteska, Prosecc

You Might Also Like

0 komentářů

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate