Je libo plavky?

února 03, 2018

V dnešní době je trendem v zimě cestovat za teplem, za exotikou. Určitě jste si všimli, že dost blogerek to takhle praktikuje. Já zimní dovolenou sice v plánu nemám, ale moc se těším, až si zase zajdu protáhnout tělo do bazénu. Uvolnit se, odpočinout a třeba zajít i do vířivky :-) Bohužel, mé plavky už něco pamatují a taky si myslím, že nejsou úplně v módě :-). Na stránkách www.manzara.cz najdete spoustu kousků, hitů pro nastávající sezónu. V sekci plavky si určitě vyberu nejen já, ale jsem přesvědčená, že  i mnohé z Vás. 

Ale jaké?

Měla jsem na mysli nějakou tu klasiku, ale nabídka předčila má očekávání. Našla jsem dokonce i pár kousků s imitací, nebo znaky krajky, za kterými se s jistotou otočí každý muž. Tyto fajnovky jsou vhodné nejen pro dámy, které jsou single :-). Jak se Vám líbí? Mým favoritem jsou plavky, které si oblékla slečna uprostřed.

plavky_s_krajkou, bílé_plavky

Skvělou zprávu mám taky pro dámy plných tvarů a celkově větších velikostí. Hledat můžete kousky s názvem PLUS SIZE, či 3XL, které nejsou úplně všude k dostání. Za tuto možnost dávám palec hore, protože pár takových žen kolem sebe mám a vím, jakým je problémem pro ně sehnat padnoucí plavky. Navíc ukryjí všechny nedostatky, díky čemuž se každá budete cítit mnohem lépe a sebevědoměji.

plavky 3xl, Maxi_plavky

Nakonec jsem si nechala tři nejzajímavější kousky, které jsou prostě IN. U prvních si říkám, ty musím mít! Ale pak si všimnu těch druhých a třetích... Jsem v tom až po uši :-) Koukněte do kategorie Dámské plavky, ať si najdete toho svého favorita. Nebo Vás hned zaujal nějaký kousek co tu doporučuji já? V nabídce najdete bikiny, monokiny, tankiny, vše na co pomyslíte. Musím říct, že mám teď mnohem větší chuť užívat si vody a nejspíš se vydám omrknout aktuální kousky na holkách v bazénu.

zajímavé_střihy, Originální_plavky

Máte vybráno? Které jsou TOP? Ještě do nich mít tu postavičku, že :-) ? Už aby bylo léto, ať si můžeme všichni začít užívat sluníčka a chytat bronz. Mimochodem, další super doplňky a oblečení, nejen na pláž, najdete na tentýž stránkách. Můj TIP: Plážové šaty LARKE. Já tento rok určitě letní dovolenou plánuji. Mou oblíbenou destinací je Sozopol v Bulharsku. Máte taky nějakou tu svou NEJ pláž, na kterou se rádi vracíte a kde v nových plavkách zazáříte?

You Might Also Like

32 komentářů

  1. jsem ráda, že já je potřebovat letos nebudu :D

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Máme stejného favorita. Ty prostřední plavky na první fotce jsou fakt nádherné a máš pravdu. Ještě tak mít tu postavičku do nich a bylo by to fajn. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda taky žádnou exotickou dovolenou přes zimu bohužel neplánuji :D. Plavky jsou úžasné! Já jsem konzerva, mám ráda klasický styl, vršek, spodek, ale pravda, vždy si vychytám nějakou výjimečnou barvu :-)! Z těchto se mi ale líbí víc kousků a nejvíc se mi líbí ty první z poslední řady! Ty jsou famózní!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je těžké vybrat jedny, že ? :-) Taky mám nejraději klasické střihy a to nejen díky opálení :-) Třeba na nás nějaká ta exotika ještě čeká...

      Vymazat
  4. Hrozně moc bych chtěla celodílné, ale nechci se pak špatně opálit :D Mohla bych je nosit maximálně do plaveckého bazénu, ale tam zase nemůžu, protože moje uši trpí na chlór. Achjo :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, já to mám podobně :-D V bazénu taky tak často nebývám, ale jednou za čas zaskočím a musím říct, že mě výběr plavek docela navnadil k další návštěve...

      Vymazat
  5. Ja som si veľmi zamilovala celé plavky s nejakým zaujímavým detailom :) Myslím si, že vyzerajú rovnako na štíhlych ženách ako aj na tých pevnejších :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě ty detaily o kterých mluvíš zaujaly, proto jsem se rozhodla se s Vámi o ně podělit. Popravdě si ani nevybavím, že bych něco podobného v obchod viděla... Řekla bych, že pokud máš své tělo ráda a netrápíš se pro nějaké to kilo navíc tak ti bude slušet cokoliv - jde hlavně o tvůj pocit :-)

      Vymazat
  6. Musím říct, že všechny plavky, které si vybrala, jsou skutečně skvostné :3 bohužel mi přijdou ale trochu nepraktické, protože i kdybych v nich vylezla byť jenom na jedno odpoledne na slunku, tak se určitě opálím, a tyto plavky mají zrovna takové střihy, že to opálení by pak vypadalo asi hodně vtipně. :D Takže pěkné, ale z mého hlediska trochu nepraktické ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě si to chce dopředu rozmyslet km chceš v plavkách vyrazit a jestli ti jde o opálení. Je spousta žen co chodí do solárek a tak jim takový střih nedělá problém a nebo třeba vyrazit do bazénu. Na klasické nošení k vodě to asi úplně nebude ;-)

      Vymazat
  7. Vybrala jsi hezké kousky, no né vždycky to vypadá tak dobře, jako na tech fotkách :/ :D ale taky si musím na léto pořídit nějaké nové :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se moc líbí poseldní troje plavky, hlavně tedy ty vlevo a uprostřed :) Ale upřímně doufám, že si letos plavky nebudu muset kupovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším :-) Mno kdyby náhodou, tak víš, kde hledat :-)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Děkuju, každopádně jestli mi tím sněhulákem a vločkou naznačuješ, že je na plavky ještě zima, tak to máš pravdu, zima je:-D Ale do krytého bazénu můžeš nakupovat kdykoliv :-D

      Vymazat
  10. Mám postavu ála hruška, takže se mi plavky vybírají docela těžko a jsem ráda, že se dá koupit spodek a vršek zvlášť, jinak bych si nikdy žádné nemohla koupit :-) letos žádnou dovču neplánujeme, tak si asi vystačím s těmi z loňska. K bazénu ještě vydrží :-) nic drahého ale nekupuji, raději si koupím dvoje levnější, stejně vždycky vydrží maximálně dvě sezony a je mi pak líto peněz :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nemám upln ideální míry... Minulý rok jsem léto trávila v nemocnici a na nemocenské, takže tento rok plánuji všechno dohnat a na dovolenou prostě musím ❤️ Plavky budu brát teda tak troje 😊

      Vymazat
  11. Zrovna minulé úterý jsem byla na bazéne, protože mi zbyly ještě nějaké hodiny z permanentky :) ty na prvních obrázcích krajkové celistvé vypadají božsky, ale nedokážu si představit, jak v tom člověk plave, nedej bože jezdí třeba na tobogánu :'D A za ty krásné plavky XXXL si zaslouží medaily, je krásné, že i takovéhle slečny mohou být IN :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, vypadají skvěle a máš pravdu, že i detaily pro plnoštíhlé slečny jim dovolí cítit se pohodlně a hlavně SEXY

      Vymazat
  12. Ty nalevo v poslední trojici jsou naprosto nádherné! Po nějakých podobných se musím před létem podívat:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  13. Minulý rok jsem si prošla stresujícím nákupem plavek. Jsem plus size, prdelatá a prsatá. Když už na mě plavky měli, stály 3000.-, fakt. Jednodílné, černé...fakt je, že hezky seděly. Nakonec jsem sehnala v jednom zastrčeném obchůdečku. A pak na dovolené jsme objevili nádhernou pláž s bíoým pískem....takovou to katalogovou :-) Na blogu mám článek i s fotkama.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, pláž je nádherná ♥ A jsem ráda, že je tu taky nějaká pořádná baba, které se článek třeba bude hodit :-)

      Vymazat
  14. Great post dear :) ♥

    janalukic.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Krásná inspirace Jani! Máš pravdu, dnes už se dá najít tolik krásných plavek, že se člověk nastačí divit a má problém si vybrat :) já už se těším na sluníčko, ať je hezky teplo ♥
    Petra z blogu mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já už vyhlížím sluníčko každým dnem, i když se nám zatím nedaří a mráz se drží zuby nehty :-/ Minimálně tady v Praze

      Vymazat
  16. Tedy všechny plavky jsou ohromně nádherné. Já si kupovala nedávno tady na tomto eshopu plavky. A jsou taky nádherné. Radši si momentálně koupím plavky přes net, než u větnamců.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu úplně rozumím a moc děkuji za tip, určitě kouknu :-)

      Vymazat
  17. Výběr plavek je až neuvěřitelný. Já si teď také zrovna vybírám, v čem se budu v létě koupat a už jich mám vybraných asi celkem pět :-D . vVechny jsou nádherné, ale nevím, co bych si s tolika plavkami počala, tak to budu muset zredukovat alespoň na tři, ale kterých se vzdám, to netuším :-D .

    OdpovědětVymazat
  18. Téda, děkuji moc za všechny tyto hrozně moc zajímavé plavky :) Já jsem si nedávno také hledala nějaké, které si budu pořizovat na léto a nejvíce se mi asi líbily plavky z této stránky zde ... Tak jestli na to budeš mít náladu a chuť, tak se určitě mrkni :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda, že jste si udělali čas na čtení mých článků!

Veškerý materiál na těchto stránkách je chráněn autorským zákonem, Copyright Janina Pálková

Translate